in , ,

Het is een Ferrari F355 op twee wielen

De Deen Birger Hansen bouwde zijn droomfiets en de 3,5 liter V8-motor uit Maranello ontbrak niet.

Wat heb je eigenlijk gedaan het eerste decennium van de jaren 2000? Of u het zich nu herinnert of niet, wij gaan ervan uit dat uw activiteiten geen aankoop omvatten Ferrari F355-motor voor montage in een motorfiets. Tenzij je naam is Birger Hansen en woon in Denemarken.

Op dit moment zijn ze dat wel Hansen en zijn vriend Michael Anderson nagedacht over hoe je zo’n project kunt realiseren. Tijdens het gesprek begonnen ze na te denken:Zou het niet gek zijn om iets te bouwen dat nog niemand eerder heeft geprobeerd?'Uiteindelijk waren de twee vrienden het er over eens dat dit zo zou zijn Anderson mits Ferrari-motor, Hansen, een ervaren motorliefhebber, gaat het frame van de motorfiets maken. Nou ja, veel vrienden die in bars zitten ze slapen terwijl ze hun dorst lessen, hebben waarschijnlijk soortgelijke deals gesloten, maar niet allemaal halen ze hun nieuwe project tot het einde. Levensomstandigheden vaak kastelen in de wolken voorkomen. Gelukkig was dit niet het geval voor Anderson en Hansen.

Anderson hij verwierf 3,5 liter V8-motor met 381 pk en Hansen begon aan zijn werk. Hij zegt dat de experts hem tenminste hebben gemaakt 100 afzonderlijke onderdelen, zodat hij de motor kon installeren. Motor F355 is liefdevol ingebed in de Boss Hoss-chassis, en het geheel ziet er indrukwekkend productieklaar uit, zoals je kunt zien in de video.

Echter, alleen maar een voertuig bouwen voor Hansen was niet genoeg. Van begin tot eind duurde het ca 10 jaar, en hij nam er ook de tijd voor homologatie en perfect registratie van een motorfiets voor gebruik in het wegverkeer in Denemarken. Hij deed het hele ding technische werkwijze bij de plaatselijke Technische Inspectie Vereniging, gecertificeerd motorfiets F355 en betaald registratiedocumenten en kentekenplaat zoals elke andere gezagsgetrouwe motorrijder in het land. Afgezien daarvan, dat hij het zelf gemaakt heeft.

Voeg een antwoord toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. * Duidt verplichte velden aan

Vergeten studies: Lancia Stratos Sibilo

De nieuwe Volkswagen ID.3 GTX en ID.7 GTX Tourer met meer vermogen en een sportieve uitstraling