in ,

FERRARI BR20: Unieke FASTBACK gebaseerd op het GTC4Lusso-model

Ferrari BR20 is gemaakt op verzoek van een zeer speciale Ferrari-klant, die een fastback-versie van het model wilde GTC4Lusso, wat eigenlijk meer van is (lees: shooting brake) concepten. De genoemde klant is voor de ontwerpers in Maranelü onder andere opdrachten om één of twee stijlkenmerken in het ontwerp op te nemen Ferrari-iconen van het verleden. Daarbij werd speciale aandacht besteed aan de coupés uit de jaren 1950 en 1960.

Ferrari BR20 met zijn strakke fastback silhouet bootst modellen na zoals: 410 SA in 500 Superfast, aangedreven door V-vormige twaalfcilindermotoren. In totaal is hij 76 millimeter langer dan het model GTC4Lusso, wat vooral zichtbaar is aan de achterzijde, waar de auto moest worden verlengd om de gewenste vorm te krijgen. er zijn ook wat veranderingen aan de voorkant, laten we het maar hebben over de verschillende koplampen, die iets lager zijn gemonteerd, en de radiatorgrille, en ook de 20-inch wielen zijn nieuw.

Heren van Ferrari's divisie voor speciale wensen ze veranderden ook het interieur dienovereenkomstig, met nieuwe stoelen en veel koolstof. De tweede zitrij is verwijderd, waardoor er nu aanzienlijk meer bagageruimte is ondanks de gewijzigde vorm van de achterzijde.

Wat betreft de technische specificaties, at Ferrari in dergelijke gevallen zijn ze erg terughoudend met het verstrekken van nauwkeurige informatie. Het enige dat bekend is, is dat BR20 gebaseerd op het model GTC4Lusso, wat betekent een sfeervolle V12 in de neus en vierwielaandrijving.

Ferrari BR20

WOLFF in Brazilië gewaarschuwd RED BULL: "Diplomatie eindigt vandaag"

AUDI wil het MCLAREN-team kopen om in 1 de Formule 2026 in te gaan!