in ,

ELON MUSK hoopt dat de TESLA ROADSTER in 2024 in productie gaat

De eigenaar van het bedrijf Tesla voegt eraan toe dat de ontwikkeling en het ontwerp dit jaar afgerond moeten zijn.

Tweede generatie Roadster is de afgelopen jaren in productlanceringen geweest Tesla duwde de markt wat naar de achtergrond. In plaats daarvan wordt het prioriteitsmodel van het bedrijf gelanceerd Semi in Cybertruck. Dit is begrijpelijk, aangezien het genoemde duo meer geld naar het bedrijf had moeten brengen, maar er zijn inmiddels bijna zes jaar verstreken Tesla Roadster 2.0 voor het eerst aan het publiek gepresenteerd.

Bij de presentatie December 2017 Tesla zei dat ze dit model in het jaar op de markt zullen brengen 2020, wat betekent dat ze nu bijna drie jaar te laat zijn. In 2020 was hij dat Roadster uitgesteld tot 2021, en zo ging het door in de volgende jaren. Ten slotte 2022. Nu eindelijk goed nieuws, want het wachten staat op het punt te eindigen, want dat is hij van plan Tesla volledige ontwikkeling en ontwerp Roadster tot eind dit jaar, zoals de baas zelf zei Elon Musk. Tijdens een recente bijeenkomst van Tesla-aandeelhouders zei dat de autofabrikant "hopelijk" het voertuig volgend jaar in productie zal nemen.

In december 2017 werd tijdens de presentatie bij Tesla gezegd dat de Roadster in 2020 op de markt zou komen, maar nu zitten we alweer in 2023...

Tijdens de sessie vragen en antwoorden vroeg een investeerder amulet, Wanneer zal het zijn Roadster kwam eindelijk op de markt en Musk antwoordde dat hij de lancering van de auto nog een jaar zou uitstellen, in de hoop dat 2024. En dan antwoordt hij gekscherend: "Een volkomen legitieme vraag. Waar is dit ding? Wij verwachten, dat we dit jaar de ontwikkeling en het ontwerp van de volgende generatie Roadster zullen afronden en hopelijk - dit is geen verplichting - dat we volgend jaar met de productie beginnen.Terwijl de wereld er aan gewend is De onbetrouwbare producttijdlijnen van Musk, zou er deze keer iets aan de hand zijn, aangezien hij er zeker van was dat ze de ontwikkeling en het ontwerp dit jaar zouden afronden. De verwachting is ook dat dit zal gebeuren Tesla begon tegen 2024 met de serieproductie van modellen Cybertruck in Semi, waardoor de fabrikant zich kan focussen op volgend jaar Roadster.

Nu is er "hoop" dat de Roadster in 2024 in productie gaat, al klinkt dat volgens Musk nog niet heel zeker...

Muskus hij vestigde ook de aandacht op het belang van het voertuig voor De inkomsten van Tesla, die hij als bescheiden beschouwt. "Het is niet eens de kers op de taart, het is de kers op de taart, dus het zal zeker niet veel bijdragen aan de verkoop en het zal een bescheiden bijdrage leveren aan de winstgevendheid van het bedrijf, maar het wordt een zieke affaire," dus Musk over Roadster. Deze verklaring is niet ver van de waarheid, aangezien het productieseries zijn Hallo auto's, zoals de Tesla Roadster, meestal klein, het aantal kopers dat bereid is meer te betalen dan $ 200.000 voor de Roadster, en ook niet veel.

               

Voeg een antwoord toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. * Duidt verplichte velden aan

AUDI kondigt een nog extremere RS 6 AVANT aan

Nieuwe BMW 5-serie: het krachtigste M60 ELECTRIC-model heeft 601 "HORSE"