in ,

SUBARU wil tegen 2026 VIER nieuwe elektrische SUV's op de markt brengen

En tegen 2028 wil de Japanse autofabrikant 400.000 elektrische voertuigen per jaar produceren.

Subaru in termen van gasdruk elektrificatie. De fabrikant heeft aangekondigd er vanaf te willen 2028 maken 400.000 elektrische auto's per jaar en zal hiervoor een tweede productielijn opzetten in Japan. En als onderdeel daarvan moet het tegen het einde van het jaar worden betaald 2026 kwam op de markt vier volledig elektrische SUV's.

Net als anderen Japanse autofabrikanten (waaronder Toyota, Honda en Mitsubishi). Subaru eerlijk laat elektrische mobiliteit komt eraan en nu zijn ze vastbesloten om de verloren tijd in te halen. Subaru het biedt momenteel slechts één volledig elektrisch model zonnebank, die (voornamelijk qua laadvermogen) niet erg succesvol. Het deelt zijn basisessentie met het model Toyota bZ4X. Nu zouden ze het moeten versnellen met vier nieuwe modellen. Nieuwe CEO Atsushi Osaka hij zei dat ze dat zouden doen nieuwe SUV's vermoedelijk voornamelijk verkrijgbaar in Verenigde Staten van Amerika. Subaru heeft aangekondigd dat hun bedrijfswinst bijna is verdrievoudigd in het boekjaar eindigend op 31 maart van dit jaar.

Solterra is voorlopig de enige elektrische auto van Subaru, maar erg succesvol is hij niet.

Als onderdeel versnelling van de plannen van elektrificatie zal Subaru al in 2027 in de fabriek zijn oizumi het opzetten van een eigen assemblagelijn voor elektrische auto's in Japan 200.000 voertuigen per jaar. Deze wordt gebouwd naast de productielijn vlakbij de fabriek Yajima, die vanaf 2026 ook een capaciteit zal hebben van 200.000 elektrische voertuigen per jaar. osaki hij zei ook dat hij dat van plan was Subaru om echter eerst elektrische auto's in Japan te maken Amerikaanse markt vertegenwoordigt ca 70 procent van de wereldwijde omzet bedrijven. Dit is een interessante beslissing gezien het feit dat geïmporteerde elektrische voertuigen in de VS geen belastingkredieten hebben.

De autofabrikant streeft ernaar jaarlijkse wereldwijde verkoop 200.000 elektrische auto's in 2026 en ze zeiden nog steeds dat ze dat zouden doen batterijen verkregen voor nieuwe voertuigen via een alliantie met een partner Toyota. Vorig jaar liet Subaru weten van plan te zijn het einde van het decennium maken 40 procent zijn wereldwijde verkoop met geëlektrificeerde voertuigen - elektrische auto's op batterijen en hybrides - en in het begin 2030s jaren om elektrificatie toe te passen voor al zijn modellen.

Subaru Solterra – de enige elektrische auto van de Japanse fabrikant

                                                 

Voeg een antwoord toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. * Duidt verplichte velden aan

MERCEDES E-klasse met langere versie voor CHINA

De levensgrote TAMIYA WILD ONE MAX gaat in 2024 in productie