in ,

Wat is goed om te WETEN over het 6G-NETWERK?

Vergeleken met 5G zal het nieuwe mobiele netwerksysteem 6G, dat rond 2030 commercieel verkrijgbaar zal zijn, naar verwachting aanzienlijk hogere snelheden en kortere vertragingen mogelijk maken.

6G is het mobiele systeem van de zesde generatie dat momenteel wordt ontwikkeld voor draadloze communicatietechnologieën. Het is de opvolger van het 5G-netwerk en zal volgens de huidige resultaten aanzienlijk sneller van de laatste.

De nieuwe technologie maakt locatie- en contextbewuste digitale diensten en zintuiglijke ervaringen mogelijk die echt zijn meeslepende augmented reality (XR) en de mogelijkheid om hologrammen van hoge kwaliteit te projecteren.

6G zit er nog in ontwikkelingsfase en is niet beschikbaar voor commercieel gebruik. 6G zal naar verwachting communicatie ondersteunen met een latentie van minder dan één microseconde hogere frequenties dan 5G en biedt aanzienlijk hogere capaciteit en lagere latentie.

Het 6G-netwerk is naar verwachting over zeven jaar beschikbaar.

De verwachting is dat ze dat zullen doen 6G-netwerken begon rond het jaar te werken 2030 (of zelfs eerder, eerst in Azië en andere gebieden die als een van de eersten 5G implementeerden). Tot die tijd zullen de meeste telco's proeven uitvoeren in de netwerken testen, en telefoonfabrikanten zullen beginnen met het aankondigen van 6G-compatibele telefoons.

6G-netwerk zal veel verder gaan dan communicatie en zal dienen als een gedistribueerd neuraal netwerk om communicatieverbindingen voor groepering te bieden fysiek, cyber in biologisch van de wereld in de juiste gedetecteerd, verbonden in intelligent geheel.

Sommigen van hen belangrijkste technologieën, die belangrijk zullen zijn voor 6G zijn:

  • uporaba hogere frequenties (boven 100 GHz) en nieuwe gegevenscoderingsmethoden voor betere prestaties en lagere latenties.
  • Exploitatie kunstmatige intelligentie (AI) in machinaal leren (ML) om gegevens uit verschillende bronnen (zoals satellieten, drones, voertuigen, enz.) te analyseren en geavanceerde diensten aan te bieden (zoals navigatie, beveiliging, enz.).
  • uporaba mensgerichte benaderingen voor het ontwerp van 6G-netwerken volgens de behoeften van gebruikers en de samenleving en de bevordering van duurzame ontwikkeling.

Voeg een antwoord toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. * Duidt verplichte velden aan

SsangYong TORRES EVX – een robuuste elektrische SUV uit Korea

De Mercedes-AMG SL63 van MANSORY is SUBTIELER dan we gewend zijn