in , ,

BMW i Vision Dee met een MINIMALISTISCH design en een enorm HEAD-UP-scherm

Bij BMW hebben ze eindelijk het mysterie onthuld rond de naam Dee, die staat voor een digitale emotionele ervaring.

De Beieren staan ​​aan de wieg van het concept en Vision Dee hield een bekend gezegde "minder is meer", en het geheel is een soort voorproefje van het elektrische voertuig waarop ze zullen lijken sedan i3 over twee of drie jaar bij BMW gepresenteerd. Het lijkt allemaal een interessante mix van futurisme en retro basics van de bekende ontwerpen Nieuwe Klasse.

Het voorste deel vat de vorm van het conceptmodel in ieder geval enigszins samen i Visie Circulair, die twee jaar geleden bij BMW werd gepresenteerd en gemakshalve naast het model op een van de foto's is geplaatst en Vision Dee.

Volgens rapporten BMW-ja de koplampen en het radiatorrooster zijn samengevoegd tot een geheel "fysieke icoon" met een combinatie van fysiek en digitaal op één oppervlak, wat betekent dat het met hulp van uiterlijk kan veranderen E-Ink-technologie. Dee hij kan op deze manier zijn stemming en gezichtsuitdrukkingen uiten en zelfs met mensen praten. Er kan een foto worden gemaakt als onderdeel van het welkomstscenario de avatar van de bestuurder projecteert op de zijruiten.

Er kan een foto worden gemaakt als onderdeel van het welkomstscenario de avatar van de bestuurder projecteert op de zijruiten.

Binnenin zoek je tevergeefs naar fysieke knoppen. In plaats daarvan staat er een ti op het dashboard BMW Mixed Reality-schuifregelaar met aanraakgevoelige sensoren. Deze besturen het enorme head-up display dat de gehele breedte van de voorruit beslaat. Met vijf selecteerbare modi kan de bestuurder kiezen hoeveel inhoud hij op het scherm wil hebben.

Het stuur is hetzelfde onconventioneel zoals andere delen van de auto. Het heeft verticale spaken en aanraakpunten (opnieuw noemt BMW ze "fygitaal") om de inhoud te regelen die op de voorruit wordt geprojecteerd door het enorme head-up display. De ramen die we eerder noemden, zijn getint om "de werkelijkheid geleidelijk te vervagen" en het interieur van het concept uitnodigender te maken.

BMW zegt dat een geavanceerd head-up display zal worden geïntroduceerd in een productiemodel dat in 2025 op de markt komt. Het wordt de eerste elektrische auto op basis van de architectuur Nieuwe Klasse. Laat ons u eraan herinneren dat de Beieren zullen beginnen met twee modellen in het middensegment, dus we kunnen de sedans van de 3-serie en de iX3 verwachten. Ze schepten er ook over op nieuwe batterijcellen, die een 20 procent hogere energiedichtheid hebben en een 30 procent groter bereik en 30 procent sneller opladen mogelijk maken.

Galerij: BMW i Vision Dee

2 reacties

Commentaar

2 pings en trackbacks

  1. Pingback:

  2. Pingback:

Voeg een antwoord toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. * Duidt verplichte velden aan

CHRYSLER presenteerde een futuristisch DASHBOARD met een 37,2-inch SCHERM

Kia EV9 met niveau 3 AUTONOMIE