MotoGP MUGELLO: Soevereine overwinning Pecca BAGNAIE

Francesco Bagnaia is de winnaar van de achtste race van het seizoen. Hij werd op het podium vergezeld door Fabio Quartararo en Aleix Espargaro.

Hij werd deze keer vierde Johann zarco voor VR46-racers Marc Bezzecchi ter Luco Marini. Hij was zevende brad bindmiddel voor Takaaki Nakagami en teamgenoot Miguel Oliveiro.

Marc Marquez hij eindigde zijn laatste race voor de operatie als tiende. Fabio DiGiannantonio hij had niet het ritme om tegen de besten te vechten en eindigde net daarvoor op de elfde plaats Maverick Vinales. Jorge Martin, die tijdens de race een nieuwe topsnelheid bereikte in de MotoGP-klasse (363,6 km / h) werd dertiende.

De race werd gestart door VR46 - Luca Marina in Marco Bezzecchi, die de leiding nam bij de start van de race. brad bindmiddel hij behaalde in de openingsronde acht plaatsen en brak door naar de achtste plaats. Het beste van de kwalificaties van gisteren Fabio DiGiannantonio zakte in de openingsrondes naar de vijfde plaats. Zij waren de enigen die in de voorhoede konden concurreren met Ducati fabio quartararo ter Alex Espargaro.

Hij eindigde de race als eerste met een val in de negende bocht van de vierde ronde Espargaro Pol. Een slecht weekend eindigde voor beide Suzuki in de zevende ronde. Een ronde daarna nam hij de leiding bij het remmen in de eerste bocht Francis Bagnaia.

Midden in de race brak hij door naar de tweede plaats Per kwartaal. Op de voorgrond liep hij echter weg bagnaia. De Franse coureur won in de derde sector, maar verloor in het vliegtuig van Bagnaia.

Tien ronden voor het einde viel hij in de vierde bocht Enea Bastinanini. Het is op de achtergrond Jorge Martin zet ook de hoogste topsnelheid (363,6 km/u) in de MotoGP-klasse

Voeg een antwoord toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. * Duidt verplichte velden aan

Race voor de MONAQUE Grand Prix: Sergio PEREZ winnaar van de MARATHON in het vorstendom

INDY 500: Marcus ERICSSON de winnaar van dit jaar van de race van alle AMERIKAANSE races