in ,

HORNER antwoordt op HILL: "Als ik denk dat je een ezel bent, zal ik het je vertellen"

In reactie op Damon Hill, die in Qatar bekritiseerd werd, zei Christian Horner dat hij alleen direct is en mensen precies zal vertellen wat hij denkt.

Foto: HB Press

Team baas Red Bull hij had dit jaar vaak een gewetenswroeging vanwege zijn eigen geweten directe opmerkingen, vooral aan zijn collega bij Mercedes Tota Wolffa en zijn team.

Hij had ook v Qatar problemen met FIA-commissarissenwanneer, volgens de ombudsmannen beledigde de maarschalk langs het pad zwaaiend met de gele vlag die het haalt Max Verstappen kreeg een mark-up penalty van vijf zetels in de race van zondag. Maar bij Red Bullu hij was niet de enige met opmerkingen zoals hij is Helmut Marko zei dat het racemanagement straffen oplegde om hun eigen problemen te verdoezelen. echter Horner ontkent dat emoties de principes zijn van hem en zijn team. “Ik denk dat we onze emoties heel goed beheersen. Ik liet niet zien of vloekte voor de camera en al die dingen,'Is Horner antwoordde Heuvel voor Sky Sports F1 en daarbij gekoppeld aan Wolff.

Damon Hill in Qatar was kritisch over Christian Horner en zijn directe gedrag, het hoofd van het team Red Bull maar hij gaf het op zijn eigen manier terug.

Heuvel hij was het daar niet bepaald mee eens, zoals hij deed met de baas Red Bulla zei dat het dit jaar zo'n beetje was geslagen en direct. Horner hij antwoordde dat hij het gewoon vertelde zoals het was. “Ik ben direct en ik vertel je wat ik denk. Als ik denk dat je een ezel bent, zeg ik je dat je een ezel bent,was zijn antwoord? Heuvel. "Kijk, ik heb met de FIA ​​gepraat en mijn excuses aangeboden. Ik was niet van plan iemand te beledigen en mijn frustratie was niet gericht op de individuele maarschalk, maar op de situatie zelf."Over het algemeen heeft hij geen spijt van hoe hij zich dit jaar in het kampioenschap heeft gedragen en zegt dat hij hetzelfde opnieuw zou doen.

"Nee, het spijt me helemaal niet. Ik geloof in mijn team. Ik ben direct en ik heb me altijd zo gedragen,Hij vertelde verslaggevers. “Ik ben geen overdreven emotioneel persoon, ik word niet bezoedeld voor de camera's. Ik denk niet dat ik problemen heb met de manier waarop ik me gedroeg en ik zou precies hetzelfde blijven doen.Hij lijkt misschien niets verkeerd te hebben gedaan, maar hij doet het wel Toto Wolff zegt met zijn kritiek kritiek te hebben op marshals in Qatar"navihan'.                       

BOTTAS onthult waarom hij langzamer was: "Ik had een andere raceauto dan HAMILTON"

TOP aerodynamische Mercedes ERIC BLANDIN vertrekt naar ASTON MARTIN!