in

PETRONAS Yamaha wordt volgend seizoen RNF Racing

Het vertrek van de rijke Maleisische sponsor is een pijnlijke klap voor het team van Razlan Razali, dat voor de start van het nieuwe seizoen opnieuw wil beginnen.

Met het seizoen 2022 voor het huidige team Petronas Yamaha begint een nieuw hoofdstuk, aangezien de terugtrekking van de hoofdsponsor niet alleen de naam verandert, maar ook de personeelsbezetting van het team, te beginnen met beide coureurs, en ze moesten ook een nieuw contract tekenen met Yamaha, die momenteel alleen geldig is voor het seizoen 2022.

hebben meegemaakt Andrei Doviziosu zal jong racen Darryn Binder, die rechtstreeks uit het Moto3-kampioenschap het team zal vervoegen en dus de jongste racer zal zijn in het komende seizoen. Teambaas Razlan Razali benadrukt: "Wij geloven dat de combinatie van ervaring en jeugd een goede balans zal brengen in het team zelf."

Ondanks het vertrek van de hoofdsponsor gelooft Razlan Razali dat het team komend seizoen kan meevechten in de strijd om de absolute top.

Met het vertrek van de hoofdsponsor veranderde de ploeg ook van naam, wat voor de eerste man van de ploeg een speciale betekenis heeft: “Het is een eerbetoon aan mijn drie kinderen. We reizen allemaal de hele tijd de wereld rond in dit circus en zijn veel van huis. Ik kan maar om de vier of vijf weken naar huis vliegen. Daarom koos ik voor de naam van het team de initialen van mijn drie kinderen.”

Zal FERRARI 2022 weer kunnen winnen?

WOLFF in Brazilië gewaarschuwd RED BULL: "Diplomatie eindigt vandaag"