in

NETFLIX heeft de eerste TRAILER-documentaire over Michael SCHUMACHER uitgebracht

Netflix, een streamingplatform, bood een emotioneel inzicht in een documentaire over Michael Schumacher in een twee minuten durende Trailer voor een voorproefje.

Ob 30e verjaardag debuut in de Formule 1 Michael Schumacher je Netflix heeft de eerste Trailer uitgebracht van een documentaire over de zevenvoudig kampioen, die volledig te zien zal zijn op dit streamingkanaal 15 september.

Minder dan twee minuten een lange video toont fragmenten uit deze documentaire. Michael's vader sprak erin Rolf, zijn vrouw Corinna en ook beide kinderen Gina Maria in Mick. "Elke keer als ik naar hem kijk, zeg ik tegen mezelf: zo wil ik zijn,"Zei zijn zoon bijvoorbeeld" Mick, de huidige racer van het Haas-team. Ook Sebastian Vettel is aanwezig en zei over Michael Schumacher: “Niemand was zoals hij." In aanvulling op interview clips, de clip toont ook emotionele foto's van Schumacher's racecarrières en tal van privé-opnames.

Een trailer voor een documentaire over Michael Schumacher, die op 15 september te zien zal zijn op het streamingplatform van Netflix.

Documentaire Fr. Michael Schumacher werd eind juli van dit jaar aangekondigd. Volgens zijn oude manager Sabine Kehm, hoort een familiegeschenk te zijn aan een geliefde echtgenoot en vader. De producenten van de film zijn Benjamin Seikel in Vanessa Nocker van B / 14 FILM GmbH. Maar zij hebben het geregisseerd Hans-Bruno Kammertöns, Vanessa Nocker in Michael Wecho.

"De grootste uitdaging voor de bestuurders was zeker om een ​​balans te vinden tussen onafhankelijke verslaggeving en familiale overwegingen," ze zei Nocker. "Corinna Schumacher was hier onze grootste steun. Zelf wilde ze dat de film echt was, Michael portretteert zoals hij is, met al zijn ups en downs, zonder enige verfraaiing."                                                                   

Zinspeelt ALONSO op de verlenging van het CONTRACT met een raadsel?

Officieel: ALONSO heeft zijn contract verlengd - hij blijft in het seizoen 2022 bij ALPINE