in

LONDEN ePrix: Alex LYNN gevierd na een straf voor Lucas DI GRASSI

De tweede race in Londen werd ook gewonnen door de thuisracer, dit keer Alex Lynn, lid van het Mahindra-team, maar pas na de straf die Lucas di Grassi oplegde.

Na vijf jaar Formule E keerde terug naar de Britse hoofdstad, dit keer naar een locatie in en rond ExCeL-congrescentrum in Oost-Londen. In de tweede race, die ook deels binnen werd verreden ExCel-gebouwen en is daardoor aanzienlijk veranderd op kartbaan, werd eindelijk gevierd door de lokale Alex Lynn, nadat hij werd gestraft Lucas di Grassi.

Ze klommen eindelijk op het podium voor de winnaars Nyck de Vries (Mercedes), die ook de leiding nam in het totaal aantal coureurs en Mitch Evans (Jaguar). Lucas di Grassi ze lieten zien aan het einde van de race zwarte vlagomdat hij de straf voor het rijden door de pits voor het negeren van de gele vlag niet nakwam.

De race vond plaats in en rond ExCeL London.

Hij startte vanaf de pole position Stoffel Vandoorne (Mercedes), die eerder in de eerste bocht kwam Oliver Rowland, gevolgd door hen Alex Lynn (Mahindra). Edoardo Mortara (Venturi) bleef op de twintigste startpositie staan, maar kon toch starten en snel twee plaatsen winnen, aangezien Sims en Blomqvist erbij betrokken raakten.

Nyck de Vries, gevolgd door een heel goed weekend, haalde hem al snel in Lynn en werd derde, en even later kwam hij nog langs Rowland, die echter spoedig terugsloeg. We zagen toen verschillende fasen van de safety car als gevolg van botsingen, de tweede toen ze erbij betrokken raakten da Costa en ikotteraar, maar hij wilde er het beste van maken Lucas di Grassi, die de pits indraaide en plotseling aan de leiding lag, maar de commissarissen besloten dat hij niet genoeg stopte op de plaats om de wielen te wisselen, dus kreeg hij een boete voor het door de pits rijden, wat hij pas op het einde deed van de race was aan het einde "Beloond" met een zwarte vlag.

Dus uiteindelijk kwam de overwinning Alex Lynn, voordat Nyckom de Vries in Mitch Evans, gevolgd door anderen Frejns, Wehrlein, Günther in Cassidy. Stoffel Vandoorne in Oliver Rowland, die in een duel verwikkeld raakte en een flink aantal plaatsen verloor, eindigde respectievelijk op de 12e en 19e plaats.

Voeg een antwoord toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. * Duidt verplichte velden aan

LONDEN ePrix: Jake DENNIS gevierd tijdens de EERSTE race op de ExCeL-locatie

Damon HILL prijst Lewis HAMILTON: hij heeft nog nooit iets ONPORTIEF gedaan