in ,

OFFICIEEL: McLAREN betreedt de EXTREME E-serie in het seizoen 2022

McLarn heeft aangekondigd dat het in het seizoen 2022 deel gaat uitmaken van de Extreme E-serie

Het traditionele Britse team opent dus een nieuw hoofdstuk in zijn autosportcarrière, door deel te nemen aan Extreem E pa McLaren volgt zijn principes van meer ecologische duurzaamheid en diversiteit van het bedrijf en zijn rol bij het vergroten van het bewustzijn van milieuproblemen.

Serie Extreem E, die plaatsvindt op vijf zeer extreme locaties op onze planeet, vestigt in wezen de aandacht op het probleem the opwarming van de aarde sfeer en natuurbehoud, en tegelijkertijd de eerste serie, die ook de gendergelijkheid van de artiesten garandeert, aangezien het team altijd een man en een vrouw heeft.

McLaren zal komend seizoen met zijn team deelnemen aan de Extreme E series.

McLaren Racing is ook een van de toonaangevende leveranciers van oplossingen voor elektrische raceauto's, omdat ze batterijen en een aandrijflijn hebben voorbereid voor Formule E eerste en tweede generatie, waarvoor ze identieke oplossingen gebruikten als voor hun hypersportmodel McLaren P1. Het is bij deze gelegenheid Zak Brown, CEO van het bedrijf McLaren Racingzei: “We hebben het Extreme E-project vanaf het begin op de voet gevolgd en het trok ons ​​meteen aan met zijn innovatieve ontwerp en inhoud. We delen vergelijkbare waarden met hem, dus hebben we besloten om ons bij hem aan te sluiten.”

Voeg een antwoord toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. * Duidt verplichte velden aan

BERGER vindt dat er geen excuses meer zijn voor VERSTAPPNA:

Franse GP: RACERS boycot ontmoeting met PIRELLI