in

Nico ROSBERG over EXTREME E: Ik heb verschillende redenen voor JOY

Nico Rosberg zegt erg blij te zijn met zijn team en de Extreme E-competitie, wat ook begrijpelijk is, aangezien zijn team overtuigend aan de leiding gaat in het kampioenschap.

Er zijn veel dingen die met de wedstrijd te maken hebben bekende namen uit de racewereld. Een van hen, voormalig Formule 1-kampioen, teameigenaar Rosberg X Racing en duurzame ondernemer Nico Rosberg, werd de nieuwe merkambassadeur van de oprichter van het kampioenschap Extreem E en een van de toonaangevende fabrikanten van premium banden en een wereldwijd technologiebedrijf continentaal.

Je zou kunnen zeggen dat deze samenwerking was geboren helemaal spontaan, aangezien zowel de wereldkampioen in de F1 als het Duitse bandenmerk niet alleen bovengemiddeld goed zijn in hun werk, maar beiden ook zeer actieve verdedigers van het milieu zijn, wat ook blijkt uit hun betrokkenheid bij Extreem E-kampioenschap.

Rosberg uitgelegd: "Ik ben erg trots om samen te werken met partners die eenvoud, technologie en veiligheid centraal stellen in wat ze doen. Continental zet zich, net als ik, erg in om sonarmobiliteit mogelijk te maken. Ontwikkeling en innovatie in de bandensector zijn hierbij van fundamenteel belang. Ik zie deze gedeelde waarden als het fundament van onze samenwerking en ik kijk er erg naar uit om samen te werken."

Deze nieuwe samenwerking is slechts een van de vele redenen om blij te zijn, aangezien het team van Rosberg bovenaan het klassement stond in de eerste en tweede race van het kampioenschap.

Van hen wordt verwacht dat ze eeuwige rivalen zijn Rosberg in Lewis Hamilton, teameigenaar X44, brachten hun epische rivaliteit ook naar dit kampioenschap, ook al zitten ze zelf niet achter het stuur. Hoewel het team had X44 in de eerste race c Saoedi-Arabië een uitstekend startpunt, het is na de laatste runs en de zogenaamde race "Gekke race" team Rosberg X Racing nam de leiding en pakte de overwinning. De derde plaats is slechts twee punten achter de nummer twee X44 gewonnen door het team Andretti Verenigde. Het kleine verschil in punten maakt de wedstrijd des te interessanter, wat op zijn beurt een nog interessantere tweede race in Senegal betekende, die opnieuw in het voordeel van het team werd beslist Rosberg X Racing.

Voeg een antwoord toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. * Duidt verplichte velden aan

PIRELLI: Teams zijn verantwoordelijk voor BREAK banden

MASSA: Iedereen wil zo'n duel, ook MAX- en LEWIS-fans