in , ,

Maar MERCEDES-kopieën RED BULL? Hun vleugels buigen ook sterker

In Bakoe zal de strijd om de titel van dit jaar niet het enige onderwerp van gesprek zijn. De race van de Grand Prix van Azerbeidzjan zal ook plaatsvinden in termen van de flexibele achtervleugel van het team Red Bull.

V Spanje het was duidelijk hoe Red Bull gebruikt zijn flexibele vleugels en Mercedes heeft - vooral na Monaco - de vrees geuit dat ze Baku bracht een enorm voordeel.

Maar volgens de voormalig Formule 1-racer Anthony Davidson Wij zijn in Baku getuigt van een heel ander verhaal. “Dit is ongelooflijk moeilijk te merken. Wat de FIA ​​nu doet is terug te zien op de achteruitrijcamera. Ze presenteerden ook enkele markeringen (stickers) en enkele geblokte vlaggen op de vleugels,'Is Davidson uitgelegd aan collega's van Sky Sports F1 en toonde daarbij opnamen van de achtervleugel Red Bulla. "Wanneer een raceauto Red Bullmaar door de snelheid te verhogen, buigen de vleugels geleidelijk en bewegen ze weg van de statische lijn, zoals we konden zien in de beelden van Barcelona. In het rembereik keren de vleugels echter terug naar de gele statische lijn."

Vergelijking van achtervleugels Red Bulla en Merecdes, die zich identiek buigen in Bakoe.

Alle Davidson in Bakoe merkt hij op dat het ook zo is Mercedes accepteerde deze truc. “Interessant is dat Mercedes een soortgelijk verhaal heeft met deze vleugelconfiguratie die ze gebruiken. Wanneer een Mercedes-raceauto hier in Bakoe in de remzone van de eerste bocht arriveert, raken hun vleugels een statische lijn. Het is een soortgelijk iets en we hebben al soortgelijke dingen gezien bij de voorvleugel van Ferrari. Het is moeilijk om deze vleugelbuiging te stoppen, maar we moeten ons afvragen, hoeveel is deze buiging teveel?'Concludeerde hij Davidson.        

Jouw commentaar?

Voeg een antwoord toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. * Duidt verplichte velden aan

Loading ...

0

De FIA ​​waarschuwde racers voor te langzaam rijden in de KWALIFICATIES

HORNER: Vanwege zijn voorvleugel moet TOTO WOLFF liever stil zijn