in

De legendarische SUKI kreeg een tentoonstelling in zijn FAVORITE STREET

De levenslange wens van de uitstekende fotograaf was om aan het einde van zijn carrière een tentoonstelling van zijn werken te openen in zijn favoriete straat.

Foto: Bojan Vrbnjak

Srdjan Suki Sulejmanovic is voor ons die hem persoonlijk kenden, meer dan alleen een uitzonderlijke meester in fotografie. Een man waar velen voor worden aangezien Radeja Šerbedžija, op wiens kosten, zoals hij altijd zei, "Veel handtekeningen toegekend", hij was in de eerste plaats een man. Een echt voorbeeld van de oude school, die het beste vertegenwoordigt dat de deelstaat Rijnland ons in menselijke termen kon bieden. Het is vanwege hem dat we allemaal aanwezig zijn bij de Formule 1-races waarin we hebben gekeurd "Balkan District", had altijd het gevoel dat we tussen oude vrienden waren.

Tot onze grote spijt was dat zo Suki nam dit jaar veel te vroeg afscheid van deze wereld. De rugziekte overwon helaas zelfs zo'n cheerleader en eeuwige optimist als hij. Hij ging weg, maar zijn nalatenschap, waaruit zijn grootheid blijkt, bleef bestaan. Evenals zijn altijd blije groeten "Hallo broeder.", waarmee het is "Besmet" mensen over de hele wereld.

De redacteuren van het VMax.si-portaal, Bojan Vrbnjak en Srđan Suki Sulejmanović, waren vrienden en bijna een generatie ouder. Selfie gemaakt tijdens de Grand Prix van Monaco 2017.

Het is een grote wens om een ​​tentoonstelling te houden Knez Mihajlovi-straat, zo postuum vervuld door zijn professionele collega's en vrienden. Tentoonstelling getiteld "Hallo broeder." in Belgrado Voortgangsgalerij toont slechts een klein deel van het uitzonderlijke repertoire van deze in 1967 geboren fotograaf, die eind jaren tachtig in de fotografie begon en sinds 1993 voor EPA.

Ob Formule 1 hij volgde bijna alles de belangrijkste sportevenementen over de hele wereld, van de Olympische Spelen, atletiekwedstrijden en wereld- en Europese voetbalkampioenschappen, en met zijn foto's deed hij ook verslag van de oorlogen, die in het voormalige Joegoslavië en uit Irak.

Srđan Suki Sulejmanović met een goede vriend en onze externe medewerker, de uitstekende fotograaf Hasan Bratić bij de Grand Prix van Monaco in 2018.

Srdjan Suki Sulejmanovic is de winnaar van talrijke internationale prijzen, waaronder Sportprijs in de wedstrijd '10e Editor en Publisher Photos of the Year'. Sam heeft altijd benadrukt dat hij het beste bedrijf ter wereld heeft, waarbij je altijd veel risico's moet nemen en nog meer moet leren. De opbrengst van de verkoop van zijn werken gaat naar een goed doel, wat hij zeker ook zou willen Suki.

Jouw commentaar?

Voeg een antwoord toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. * Duidt verplichte velden aan

Loading ...

0

BESTSECRET: Exclusieve modegemeenschap met meer dan 3.000 merken en UITZONDERLIJKE KORTINGEN

McLAREN: Meer RACE ja, meer RACE nee