in

De EXTREME E-serie wordt gepresenteerd

Gisteren had Extreme E een multimediale wereldpresentatie van de nieuwe serie, die zal deelnemen als teambazen Rosberg en Hamilton

Na twee jaar voorbereiding en de eerste reguliere tests wordt dit voorjaar erg interessant in de nieuwe elektrische offroad-serie Extreem E. De serie wordt al voor de eerste race steeds populairder. Zeker daarna, zoals we berichtten Vmax.sitoen ze toetraden als eigenaren en teamleiders Lewis Hamilton in Nico Rosberg. Er zijn momenteel in totaal negen teams geregistreerd, namelijk: X44 Lewis Hamilton, Abt, Veloce, Andretti United, Techeetah, Ganassi, HWA, QEV in Rosberg xtreme racen.

Hij is de oprichter van de serie voor de start van de teampresentatie Alexander Agag zei: "Ik ben blij dat het nog maar een paar maanden duurt tot de start van het seizoen. De virtuele presentatie van de teams van vandaag zal echt beginnen. Als anderhalf jaar geleden het idee van een nieuwe serie met een korreltje zout werd geaccepteerd, kan ik zeggen dat het ondanks de problemen en uitdagingen van het coronavirus is gelukt. En alles wijst erop dat het maar een serie zal zijn Extreem E, dat keerpunt in de autosport dat ons naar de toekomst zal brengen. De kwaliteit van de teams en hun opstelling is gewoon fantastisch. Bovendien zijn we de eersten ter wereld die een nieuw raceformat hebben opgezet waarin vrouwen en mannen gelijkwaardige racers in het team zullen zijn. In het eerste seizoen stoppen we op locaties die heel belangrijk zijn voor onze wereld, maar tegelijkertijd ook heel kwetsbaar. En ons doel is om mensen via onze serie bewust te maken van de belangrijkste klimaatproblemen in deze gebieden. "

Alexander Agag presenteerde de komende serie.

Elektrische raceauto Odyssey 21 tot zijn beschikking zal hebben 450 kW (550 pk) bevoegdheden. De batterij die hij heeft ontwikkeld Williams Advanced Engineering, is gemonteerd achter de racers en achter de veiligheidskooi, weegt 400 kg en werkt op een spanning van 800 V. De auto weegt 1650 kg, is 4,51 meter lang en 2,32 meter breed. Hij accelereert in 0 seconden van 100 naar 4,5 km / u. De veiligheidskooi is buisvormig en is gemaakt van versterkt staal niobium. Hij zal speciale banden leveren continentaal. Elektriciteit om de batterijen op te laden wordt verkregen met behulp van waterstofcellen en gewoon water en de zon.

Lef Odyssey 21. Teams hebben drie opties met betrekking tot chassisselectie.

In het eerste seizoen zullen de teams dezelfde chassis- en interieurcomponenten gebruiken. Met het chassis hebben teams echter drie opties, namelijk dat ze het bij ontwikkelde universele chassis kunnen gebruiken Extreem E. Ze kunnen hun eigen model ontwerpen of een autochassismodel "lenen" dat ze op een continent verkopen.  

Lewis Hamilton is bij de presentatie van het team X44 zei: "Ik besloot mee te doen omdat de serie mensen bewust wil maken van klimaatproblematiek en mensen er bewust van wil maken. Mijn liefde voor racen en de planeet kwamen samen in deze serie. Bovendien bevind ik me in een positie waarin ik iets voor de planeet kan doen. Wat betreft het formaat van de keuze van de racers, ik ben erg blij dat beide geslachten gelijk vertegenwoordigd zullen zijn. Dat lijkt me erg belangrijk. «

Lewis Hamilton stelde zijn team voor X44.

Nico Rosberg is bij de presentatie Rosberg xtreme racen zei: "Deelnemen aan deze serie is voor mij een zeer belangrijke schakel tussen mijn verleden en toekomst. We racen op het hoogste niveau de wereld rond en maken tegelijkertijd mensen bewust van klimaatproblemen. En dat is precies wat mij fascineerde, dus besloot ik om met mijn team samen te werken. "

Nico Rosberg kijkt er erg naar uit om met zijn team samen te werken Rosberg xtreme racen.

In de onderstaande galerij kun je ook het kleurenschema van alle teams zien. Over het trainingsformaat, kwalificaties, races, kalender en regels, binnenkort en alleen op Vmax.si.

Voeg een antwoord toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. * Duidt verplichte velden aan

Racers verzetten zich tegen TRACK-LIMITS shit

DE MONGOOLSE REGERING is betrokken geweest bij de beledigende opmerkingen van VERSTAPPN